Cina Hai vis Storm ngabom Jaket pabrik jeung pabrik | Highviz

Hai vis Storm ngabom Jaket

Pondok Description:

Jumlah item: JK120081

Baku: ANSI / ISEA 107-2010 Level 3; EN20471 Level 3

Bahan: 300D Oxford kalawan PU coated, 180gsm padding

Ukuran: M-4XL, ukuran lianna sadia on pamundut

beurat gram: 180gsm

Warna: pisibilitas High konéng & jeruk

Nyitak: percetakan layar atawa mindahkeun reflective sadia

Nyeuseuh: ISO 6330: 2000 Métode 2a,> 25 siklus dina 60

Garing Beresih: ISO 3175: 1995 Métode 9,1,> 5 siklus

Aplikasi: Konstruksi Safety.Road Kasalametan


jéntré produk

Tags produk

Our Hi Vis 2 Tone Bomber Jacket combines good looks with practical details - a must-have garment. Despite the addition of navy panels, this bomber gives you great Class 2 hi-vis protection - brilliant for security and site workers alike.

standar EN471 Kelas 2, ANSI-107 Kelas 2
lawon 300D Oxford kalawan PU coated, padding 180gsm
Desain logo percetakan layar atawa mindahkeun reflective sadia
barang-barang tambahan Seleting, pita Reflective
Temparature cuci <60
kantong saku telepon batin, Zipped saku on leungeun baju, 2 kantong hareup angled
warna Kapur atawa Oranyeu
aplikasi Tasks with a hi-vis requirement - traffic, security, event marshalling, driving, construction, roadworks, wet weather tasks.

  • Saméméhna:
  • Hareup: