barang

kategori

kira-kira

pausahaan

Lokasina di Jinhua, Zhejiang, deukeut Yiwu Market, 2 jam perjalanan ti Shanghai tur Ningbo, JINHUA HIGHVIZ IMP. & Exp. CO., LTD muterkeun hiji peran utama dina kaamanan industri global sarta aréa kaamanan pribadi. Kalayan taun 'pangalaman jeung inovasi bahan reflective, baju seragam pelindung pisibilitas tinggi na equipments kaamanan industri, kualitas urang geus dikonfirmasi ku loba ketat baku sapertos internasional salaku ISO9001, EN20471, ANSI / ISEA107, EN469, EN533, NFPA-1971, oke Tex-100 , titik-c2.

maca deui
nempo sadaya
pangtungtungna

wartos

  • Highviz Penjualan Tim milu dina kuli paméran kaamanan ussian di Sadaya-Rusia Pameran Center
    19-10- 29
    Highviz Penjualan Tim milu dina ussian ...